KURUMSAL

SADDAM TARIM A.Ş.


Günlük 40 ton kapasiteli havuç paketleme tesisi , 400 dönüm (2500m2) ekilen arazisi ile Kaşınhanı yöresinin verimli havuçlarını, SADDAM HAVUÇ markası ile dünyanın her yerine ulaştırıyor.
 

Bölgemizin ve ülkemizin gurur kaynağı olmak için yolumuza devam ediyoruz.

Piyasadaki adıyla Saddam Havuç olarak bilinen SADDAM TARIM A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı HÜSEYİN ARICI olarak 1985 yılından buyana Kaşınhanı'nın verimli topraklarında Havuç Tarımı ile bölgenin ekonomisine ve iş gücüne katkı sağlamaktayız. Gayretiimiz; Doğaya saygılı ve her zaman en iyi kalitede havuç üretimini yapan Saddam Havuç markamızı yeni ufuklara taşımaktır.
 

Saygılarımla

Dünyanın gözde ekonomilerinden biri olan ülkemizi tarım sektöründe Kaşınhanı yöresinde faaliyet gösteren bir havuç üreticisi olarak, SADDAM TARIM A.Ş. markası ile Türk Tarım Ürünlerini piyasalarda tanıtmak, ülke ekonomisine katkı sağlamak, sosyal ve kültürel olarak güzelleştirmek, gelecek nesillerimize daha iyi bir dünya bırakmak için çalışmalarımızı öz veri ile sürdürmekteyiz.
 

Gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde, bize destek veren ve Türk iş dünyasının yol almasını kolaylaştıran herkese teşekkür ediyoruz.